Endokrinologija

Zavod za endokrinologiju
Klinike za unutrašnje bolesti
Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
KBC Zagreb, Rebro

Kišpatićeva 12
TEL 01 2376 581 / FAX 01 2376 036
predbiljezbe.endokrinologija.poliklinika.int1@kbc-zagreb.hr

Ikona sekcije

Endokrinološki bolesnik u ordinaciji obiteljske medicine

Datum održavanja: 18.03.2023. 10:00 - 18.03.2023. 13:00

Dobra suradnja i komunikacija između liječnika obiteljske medicine i liječnika SKZZ preduvjet je za pružanje optimalne skrbi pacijentima, kao i za profesionalni rast i usavršavanje i jednih i drugih.

Zadnjih nekoliko godina Hrvatsko društvo za endokrinologiju i dijabetologiju HLZ provodi Projekt unapređenja suradnje endokrinologa i dijabetologa s liječnicima PZZ u RH koji se temelji na trosatnim interaktivnim radionicama u kojima specijalisti endokrinologije s obiteljskim liječnicima u malim grupama prolaze kroz prikaze najčešćih endokrinoloških slučaja u ordinaciji obiteljske medicine, diskutirajući i rješavajući stvarne situacije zajednički. 

Do sada je održano više od tridesetak radionica. Sljedeća radionica koja je namjenjena liječnicima obiteljske medicine iz Osječko - baranjske županije održati će 18. ožujka 2023. u Osijeku u dvorani Stare pekare, Trg Vatroslava Lisinskog 1, od 10-13h. 

Voditelji radnionice su:

prof. dr. sc. Darko Kaštelan, Zavod za endokrinologiju i dijabetes, KBC Zagreb

prof. dr. sc. Tina Dušek, Zavod za endokrinologiju i dijabetes, KBC Zagreb

Sudjelovanje na radionici je besplatno i bit će bodovano od strane HLK. Na radionicu se možete prijaviti putem poveznice

.